Fa unes setmanes una companya de feina, la Isa, em va convidar a berenar un pastís boníssim elaborat amb Xixona. Ara, he de dir-vos que s'ha de consumir amb moderació ja que és hiper calòric... si us el recomano és perquè a casa ens ha agradat moltíssim i és super fàcil de fer.
Per aquest pastís us caldrà una barra de torró de Xixona. Qui no té encara una barra de torró per encetar??
Vull donar-li les gràcies a la Isa, per aquest postre tant exquisit i animar-la, ja que últimament està passant certes dificultats a causa de la crisi.
- 1 rajola de torró de Xixona
- 500 cc.de nata per muntar
- 400 cc. llet sencera
- 250 gr. sucre
- 2 sobres de quallada Royal
- 1/2 paquet de galeta Maria
- Mantega per lligar la galeta
- Caramel líquid per decorar
- Paper de forn
Elaboració
En primer lloc trenquem la meitat d'un paquet de galetes Maria i el piquem amb la picadora, seguidament desfem mantega i lliguem la pols de la galeta.
Fem un llit de galeta dins d'un motllo circular que sigui desmuntable, prèviament forrat de la base amb paper de forn. Posem a la nevera per endurir el llit de la galeta mentre anem lligant la resta d'ingredients.
En una cassola posem la nata, la llet, el sucre i els dos sobres de quallada. Encenem el foc moderat i anem remenant fins que quedi tot dissolt. Abans que agafi temperatura tota la barreja, desfem la rajola de Xixona dins i anem remenant fins que arrenca el bull. Si no us queda ben desfeta la rajola de torró passeu una mica el túrmix i us quedarà ben fi.
És important no posar el foc molt fort, ja que si no se'ns cremaria lla llet i agafaria gust de cremat.
Un cop hagi començat arrancar el bull ho aboquem al motllo i ho deixem refredar fins poder-lo
posar dins la nevera unes hores. Aneu en compte a l'hora de desemmotllar-lo!!!!!
2 comentarios:
...aquest no el faré porta masses calories, hehehehehehe! Per cert vaig fer el pastís de formatge, el motlle era massa gran i va quedar fatal, semblava una truita de patates...però de gust boníssim. Quan el torni a fer suposo que ja quedarà bé. Et mantindré informat!
Espero que el tornis a fer. ja m'ho diràs!!!
Publicar un comentario