cerca

miércoles, 15 de febrero de 2012

Pastís de Formatge

Avui presento un pastís fresc i cremós, d'aquells que es poden menjar durant tot l'any. El pastís de formatge.és un postre que s'ha de servir fresc.  

Aquesta fórmula, me la va donar la meva germana i guardo un afecte especial,  ja que ella la va rebre de la Josefina, mare del meu cunyat. 

Vull retre homenatge a una  bona  mare i bona cuinera  que ens va deixar fa ja molts anys. 

Espero que us agradi.



Ingredients

  • 4 iogurts naturals.
  • 4 ous.
  • 100 gr. farina de blat de moro ( maizena )
  • 2 tarrines de formatge fresc de 200 gr.(tipus filadèlfia )
  • 1 ratllada de pela de llimona.
  • 1 sobre de llevat de rebosteria.
  • 190 gr. de sucre.
Elaboració

Posem els ous en un bol juntament amb els quatre iogurts, la maizena, les dues tarrines de formatge, la pela de llimona, el sobre de llevat i el sucre. Batem amb una batedora ( túrmix ) i aboquem la preparació en un motllo preferentment de silicona,  ja que a l'hora de desmotllar és més fàcil. Recomano que es retiri el motllo quan sigui ben fred, per evitar que se'ns trenqui. Si no tenim motllo de silicona, en  podem utilitzar un de metàl·lic prèviament untat de mantega. 

Enfornem a 180º C durant 30 a 40 minuts aproximadament.

3 comentarios:

Eva Flores dijo...

m'encanten els pastissos de formatge i aquest t'ha quedat perfecte!

Frankbread dijo...

Moltes gràcies, Eva.

Marosa dijo...

M'ha quedat fantàstic. Gràcies mestre!