cerca

viernes, 8 de junio de 2012

Pizza d'espàrrecs, pernil salat i formatge parmesà

Els espàrrecs i el pernil fan una combinació perfecte, lleugerament passats per la paella, sobre un llit de pernil gratinats amb formatge parmesà,  tenen un sabor i un aroma intens. Els espàrrecs verds  són una font important de vitamines. també és un bon diurètic i ajuden a eliminar líquids que queden retinguts en l'organisme. 




Ingredients:


  • 320 grams de massa de pizza
  • Salsa de tomàquet
  • Orenga
  • Formatge mozzarela
  • Pernil salat
  • Espàrrecs verds ( 4 a 16 unitats )
  • Formatge parmesà



Elaboració:


Estirem la massa i fem un disc. Posem dues cullerades  de salsa de tomàquet i l'escampem. Afegim l'orenga. Repartim el formatge mozarella i sobre estirem el pernil salat a trocets. Damunt el pernil disposem els espàrrecs,  lleugerament daurats  a la paella. Empolsinem amb parmesà i enfornem durant 5 minuts amb el forn prèviament escalfat a 250 graus.

No hay comentarios: