Els espàrrecs i el pernil fan una combinació perfecte, lleugerament passats per la paella, sobre un llit de pernil gratinats amb formatge parmesà, tenen un sabor i un aroma intens. Els espàrrecs verds són una font important de vitamines. també és un bon diurètic i ajuden a eliminar líquids que queden retinguts en l'organisme.
Ingredients:
- 320 grams de massa de pizza
- Salsa de tomàquet
- Orenga
- Formatge mozzarela
- Pernil salat
- Espàrrecs verds ( 4 a 16 unitats )
- Formatge parmesà
Elaboració:
Estirem la massa i fem un disc. Posem dues cullerades de salsa de tomàquet i l'escampem. Afegim l'orenga. Repartim el formatge mozarella i sobre estirem el pernil salat a trocets. Damunt el pernil disposem els espàrrecs, lleugerament daurats a la paella. Empolsinem amb parmesà i enfornem durant 5 minuts amb el forn prèviament escalfat a 250 graus.
No hay comentarios:
Publicar un comentario