Apa, atreviu-vos.
Ingredients
- 350gr. farina de força
- 2 ous
- 90 gr. sucre
- 12 gr. llevat de pa marca Levital
- 15 cc. oli d'oliva
- 60 cc. anís del Mono
- 50 cc. d'aigua
- 4 gr. sal
- 150 gr. llardons ( picats)
- pinyons i sucre
Elaboració
Si pastem la coca amb l'amasadora posem tots els ingredients. Primer els liquids i després els sòlids. Els llardons els afegirem10 minuts abans de que acabi el cicle d'amassat prèviament triturats amb la picadora. El cicle de l'amassadora és de 1/2 hora.
Si pastem a ma, seguiu l'enllaç http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1578073873?bctid=9341658001 i veureu el procediment de barreja dels ingredients.
Una vegada heu pastat els ingredients deixeu reposar la massa una mitja hora en un recipient lleugerament engreixat amb oli i tapat.
Un cop reposada la massa l'estireu amb un corró http://es.wikipedia.org/wiki/Rodillo_de_cocina fins a deixar-la a 1 cm de gruix sobre un paper encerat pel forn. Deixarem reposar unes dues hores aproximadament en una safata. Abans de posar la coca al forn empolssineu amb sucre i pinyons.
Escalfem el forn a 200 graus. Un cop hagi assolit la temperatura baixem la temperatura a 180 graus i enfornem uns 17 a 20 minuts. Compte que no se'ns cremi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario