Fa dies que volia fer una pizza de pollastre i avui tocava. L'he acompanyat d'uns xampinyons passats per la paella i li he esclafat un ou al mig. Certament estava boníssima, encara que us recomano que saleu lleugerament l'ou com si féssiu un ou ferrat. Ara mateix us la presento.
Ingredients:
- 320 gr de massa de pizza
- Salsa de tomàquet ( dues cullerades )
- Orenga
- Formatge mozzarela
- 8 xampinyons laminats
- Julivert
- Pit de pollastre cuit
- 1 ou
- Formatge parmesà ratllat
- Un "pensament" de sal
Elaboració
Estirem la massa i fem un disc. Posem dues cullerades de salsa de tomàquet i l'escampem. Afegim l'orenga i el formatge mozzarela. Repartim els xampinyons laminats, salats i prèviament passats per la paella lleugerament amb una mica de julivert. Seguidament tallem el pollastre a trocets i l'incorporem a la pizza. Esclafem un ou al bell mig de la pizza. Acabem amb el formatge parmesà ratllat per sobre. Quan tinguem el forn ben calent ( a 250 graus ) ja la podrem enfornar durant uns 5 minuts.
* Recomano coure-la sobre pedra d'enfornar, la pizza us quedarà més cruixent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario