cerca

viernes, 29 de junio de 2012

Pizza de pollastre xampinyons i ou


Fa dies que volia fer una pizza de pollastre i avui tocava. L'he acompanyat d'uns xampinyons passats per la paella i li he esclafat un ou al mig. Certament estava boníssima, encara que us recomano que saleu lleugerament l'ou com si féssiu un ou ferrat. Ara mateix us la presento.




Ingredients:

  • 320 gr de massa de pizza
  • Salsa de tomàquet ( dues cullerades )
  • Orenga
  • Formatge mozzarela
  • 8 xampinyons laminats 
  • Julivert
  • Pit de pollastre cuit
  • 1 ou 
  • Formatge parmesà ratllat
  • Un "pensament" de sal

Elaboració

Estirem la massa i fem un disc. Posem dues cullerades de salsa de tomàquet i l'escampem. Afegim l'orenga i   el formatge mozzarela. Repartim els xampinyons laminats, salats i prèviament passats per la paella lleugerament amb una mica de julivert. Seguidament tallem el pollastre a trocets i l'incorporem a la pizza. Esclafem un ou al bell mig de la pizza. Acabem amb el formatge parmesà ratllat per sobre. Quan tinguem el forn ben calent ( a 250 graus ) ja la podrem enfornar durant uns 5 minuts.

* Recomano coure-la sobre pedra d'enfornar, la pizza us quedarà més cruixent.


No hay comentarios: