cerca

miércoles, 30 de noviembre de 2011

Spice Pumpkin Bundt Cake

Avui us presento un pastís de carabassa recepta de la popular empresària estatunidenca Martha Stewarth. Aquest dolç que paradoxalment no té gust de carabassa, amaga dins seu una amalgama de matissos especiats sense que cap d'ells arribi a dominar. La mantega  li confereix una textura saborosa i pròpia d'un pastís de Nadal.






Ingredients:

  • 4 ous
  • 250 cc de sèrum de llet
  • 370 gr. de puré de carabassa
  • 600 gr, de farina especial reposteria
  • 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
  • 4 culleradestes de llevat de reposteria
  • 1 culeradeta de sal
  • 2 culleradetes de canyella
  • 1 culleradeta de nou moscada
  • 1 culleradeta de gingebre mòlt
  • 150 gr. de sucre morè
  • 275 gr. de sucre blanc
  • 230 gr. mantega
El sèrum de llet el podem fer amb llet i una cullerada de suc de llimona. ho rememem i el deixem reposar 5 minuts abans de fer-lo servir.

Elaboració

  1. Barregem la farina, el llevat i el bicarbonat juntament amb les espècias.
  2. Fonem la mantega ( jo faig així ) i afegim el sucre,  remenem bé. 
  3. Seguidament hi anem posant els ous un a un i seguim remenant.
  4. Incorporem la farina en tres vegades i alternem amb el sèrum de llet. Barregem molt bé.
  5. Finalment hi afegim el puré de carabassa i fem la remenada final.
  6. Aboquem la massa en un motllo de anomenat en castellà "savarín".
  7. Escalfem el forn a 180 ºC.. Enfornem durant 55 a 60'.
  8. Deixem refredar durant 30' sobre una reixeta.
  9. Empolsinem amb sucre.
Animeu-vos a fer-lo i Bon profit!!!!!!!

No hay comentarios: