Ingredients:
- 4 ous
- 250 cc de sèrum de llet
- 370 gr. de puré de carabassa
- 600 gr, de farina especial reposteria
- 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
- 4 culleradestes de llevat de reposteria
- 1 culeradeta de sal
- 2 culleradetes de canyella
- 1 culleradeta de nou moscada
- 1 culleradeta de gingebre mòlt
- 150 gr. de sucre morè
- 275 gr. de sucre blanc
- 230 gr. mantega
El sèrum de llet el podem fer amb llet i una cullerada de suc de llimona. ho rememem i el deixem reposar 5 minuts abans de fer-lo servir.
Elaboració
- Barregem la farina, el llevat i el bicarbonat juntament amb les espècias.
- Fonem la mantega ( jo faig així ) i afegim el sucre, remenem bé.
- Seguidament hi anem posant els ous un a un i seguim remenant.
- Incorporem la farina en tres vegades i alternem amb el sèrum de llet. Barregem molt bé.
- Finalment hi afegim el puré de carabassa i fem la remenada final.
- Aboquem la massa en un motllo de anomenat en castellà "savarín".
- Escalfem el forn a 180 ºC.. Enfornem durant 55 a 60'.
- Deixem refredar durant 30' sobre una reixeta.
- Empolsinem amb sucre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario