cerca

sábado, 10 de diciembre de 2011

Mini Pizzes de Vedella i ceba caramelitzada

Els dissabtes al vespre quasi sempre són sinònoms de pizza i peli, però avui en lloc de peli toca futbol. Per aquest motiu us porto aquestes mini pizzes de vedella i ceba caramelitzada de gust potent matitzat per la dolçor de la ceba. Espero que us agradi!!!!!!!





Ingredients

  • 320 grams de massa de pizza ( surten 13 pizzes petites )
  • Salsa de tomàquet
  • formatge mozzarela
  • Orenga
  • Carn de vedella ( 1 bistec ) prèviament picat i cuit
  • Ceba caramelitzada
  • Olives verdes amb pebrot vermell
  • Formatge parmesà

Elaboració

  1. Estirem la massa sobre el marbre i tallem 13 discs de 8 cm de diàmetre
  2. Posem els discs sobre una safata per enfornar
  3. S'escampa el tomàquet i s'afegeix l'orenga a sobre
  4. Es reparteix una base de formatge mozzarella
  5. Posem sobre el bistec picat barrejat amb la ceba caramelitzada
  6. Tallem les olives a trocets i els posem sobre la carn
  7. Acabem amb formatge parmesà ratllat
  8. Escalfem el forn amb el ventilador posat i enfornem a 250 graus 
  9. Courem durants uns 5 minuts o fins que veiem que estiguin cuites
  10. Cal vigilar que no s'ens cremi 

No hay comentarios: