Ingredients
- 320 grams de massa de pizza ( surten 13 pizzes petites )
- Salsa de tomàquet
- formatge mozzarela
- Orenga
- Carn de vedella ( 1 bistec ) prèviament picat i cuit
- Ceba caramelitzada
- Olives verdes amb pebrot vermell
- Formatge parmesà
Elaboració
- Estirem la massa sobre el marbre i tallem 13 discs de 8 cm de diàmetre
- Posem els discs sobre una safata per enfornar
- S'escampa el tomàquet i s'afegeix l'orenga a sobre
- Es reparteix una base de formatge mozzarella
- Posem sobre el bistec picat barrejat amb la ceba caramelitzada
- Tallem les olives a trocets i els posem sobre la carn
- Acabem amb formatge parmesà ratllat
- Escalfem el forn amb el ventilador posat i enfornem a 250 graus
- Courem durants uns 5 minuts o fins que veiem que estiguin cuites
- Cal vigilar que no s'ens cremi
No hay comentarios:
Publicar un comentario