Ingredients
- 4 ous.
- 1 iogurt natural o de llimona.
- 1 mesura del recipient de iogurt d'oli.
- ratllada de llimona.
- Canyella en pols.
- 300 gr. de farina especial de reposteria.
- 1/2 sobre de llevat de reposteria.
- 260 gr. de sucre.
- 2 pomes.
Elaboració
- Batem els ous amb el sucre fins que quedin ben blancs i augmentin el volum. (Ho podem fer amb una batedora elèctrica, no túrmix )
- Afegim l'oli i la canyella.
- Seguidament hi posem el iogurt i continuem batent.
- Finalment la rallada de llimona, i ho batem tot.
- Garvellem la farina i el llevat, tot seguit ho afegim a la barreja.
- Aboquem la massa en un motllo, pot ser de silicona per poder desenmotllar fàcilment o bé de cake.
- Per últim posem la poma tallada a sobre.
- Escalfem el forn a 190ºC.
- Enfornem a 180ºC durant 35' i després daurem la part de dalt amb 5' més.
- Deixem refredar sobre reixeta.
Aquest pastís també se li pot afegir panses macerades al rom.
No hay comentarios:
Publicar un comentario