cerca

lunes, 28 de noviembre de 2011

Pastís de Poma

Aquest pastís és un clàssic de sempre. Es pot elaborarar de diferents maneres, habitualment hi porta mantega, però jo l' he susbtituït per oli d'oliva.Em fa la sensació que no engreixa tant!!!!.





Ingredients

  • 4 ous.
  • 1 iogurt natural o  de llimona.
  • 1 mesura del recipient de iogurt d'oli.
  • ratllada de llimona.
  • Canyella en pols.
  • 300 gr. de farina especial de reposteria.
  • 1/2 sobre de llevat de reposteria.
  • 260 gr. de sucre.
  • 2 pomes. 

Elaboració

  1. Batem els ous amb el sucre fins que quedin ben blancs i augmentin el volum. (Ho podem fer amb una batedora elèctrica, no túrmix )
  2. Afegim l'oli i la canyella.
  3. Seguidament hi posem el iogurt i continuem batent.
  4. Finalment la rallada de llimona, i ho batem tot.
  5. Garvellem la farina i el llevat, tot seguit ho afegim a la barreja.
  6. Aboquem la massa en un motllo, pot ser  de silicona per poder desenmotllar fàcilment o bé de cake.
  7. Per últim posem la poma tallada a sobre.
  8. Escalfem el forn a 190ºC.
  9. Enfornem a 180ºC durant 35' i després daurem la part de dalt amb 5' més.
  10. Deixem refredar sobre reixeta.
Aquest pastís també se li pot afegir panses macerades al rom.





No hay comentarios: