cerca

sábado, 19 de noviembre de 2011

Pizza d'espinacs , formatge de cabra i pinyons

Sóc un malalt de les pizzes, a casa ens agraden amb tots els ingredients inimaginables. Una d'elles és la d'espinacs, formatge de cabra i pinyons.

És fàcil de fer i ràpida de coure!!!




Ingredients


  • Tomàquet per a la base
  • Orenga
  • Formatge mozzarela
  • Espinacs bullits i escorreguts
  • Formatge de cabra
  • Pinyons

Elaboració

  1. S'escampa el tomàquet i s'afegeix l'orenga a sobre
  2. Es reparteix una base de formatge mozzarella
  3. Es posen els espinacs
  4. tallem diverses rodanxes de formatge de cabra i els posem entre els espinacs
  5. Ho acabem "d'amanir" amb pinyons arreu de la pizza
  6. Escalfem el forn amb el ventilador posat i enfornem a 250 graus 
  7. Courem durants uns 5 minuts 
  8. Cal vigilar que no s'ens cremi 


No hay comentarios: