A la recepta jo li afegeixo uns encenalls de xocolata que li van molt i molt bé !!!
Ingredients
- 2 ous
- 130 gr de sucre
- 45 ml de llet
- 140ml d'oli de girasol
- 160 gr de farina especial reposteria
- 4 gr de llevat per reposteria
- ratllada de llimona
- encenalls de xocolata
- un polsim de sal
Elaboració
- Batem els ous amb el sucre fins que quedin ben blancs i augmentin el volum. (Ho podem fer amb una batedora elèctrica)
- Afegim la llet i continuem batent.
- Afegim l'oli poc a poc.
- Finalment la rallada de llimona, i ho batem tot.
- Garvellem la farina i el llevat, tot seguit ho afegim a la barreja d'abans junt amb la sal.
- Tapem amb film transparent i ho deixem reposar a la nevera durant 1h.
- Escalfem el forn a 210º C.
- Podem utilitzar motlles de silicona que omplirem de la barreja que ens ha quedat anteriorment ( 2/3 parts ) i hi afegim la xocolata.
- Enfornem a 180º C durant 20 min.
- Quan veiem que estiguin cuites ( les punxem i comprovem que el punxó estigui sense restes de massa ).
- Als 5 min. de treure del forn traiem les magdalenes dels motlles i deixem refredar sobre una reixeta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario