cerca

domingo, 20 de noviembre de 2011

Magdalenes aromatitzades de llimona amb xocolata

Avui toca fer magdalenes, la recepta d'aquest diumenge és fàcil de fer i les magadelenes queden boníssimes. És una adpatació de la recepta del reconegut flequer Badaloní Xavier Barriga. 
A la recepta jo li afegeixo uns encenalls de xocolata que li van molt i molt bé !!!




Ingredients

  • 2 ous
  • 130 gr de sucre
  • 45 ml de llet
  • 140ml d'oli de girasol
  • 160 gr de farina especial reposteria
  • 4 gr de llevat per reposteria 
  • ratllada de llimona
  • encenalls de xocolata 
  • un polsim de sal
Elaboració

  1. Batem els ous amb el sucre fins que quedin ben blancs i augmentin el volum. (Ho podem fer amb una batedora elèctrica)
  2. Afegim la llet i continuem batent.
  3. Afegim l'oli poc a poc.
  4. Finalment la rallada de llimona, i ho batem tot.
  5. Garvellem la farina i el llevat, tot seguit ho afegim a la barreja d'abans junt amb la sal.
  6. Tapem amb film transparent i ho deixem reposar a la nevera durant 1h. 
  7. Escalfem el forn a 210º C. 
  8. Podem utilitzar motlles de silicona que omplirem de la barreja que ens ha quedat anteriorment ( 2/3 parts ) i hi afegim la xocolata.
  9. Enfornem a 180º C durant 20 min.
  10. Quan veiem que estiguin cuites ( les punxem i comprovem que el punxó estigui sense restes de massa ).
  11. Als 5 min. de treure del forn traiem les magdalenes dels motlles i deixem refredar sobre una reixeta. 

No hay comentarios: