cerca

martes, 30 de octubre de 2012

Magdalenes de carabassa i canyella

 Tots Sants és aquí i ja ha arribat el temps de menjar carabassa!!!. Malgrat que els ianquis la buidin i en facin fanalets, cosa que a mi m'agrada força aquesta tradició adoptada, ara podem gaudir d'una immensitat de formes d'assaborir aquesta hortalissa. Properament us escriuré la recepta d'una crema de carabassa. No obstant, avui us he pujat una recepta dolça en la que la carabassa és protagonista principal. Per aquesta ocasió he utilitzat uns motllos de silicona amb formes de carabassa i fulles.



Ingredients:

  • 200 g Carabassa
  • 2 Ous
  • 150 g Sucre
  • 150 g Farina de rebosteria
  • 2 Culleradetes de llevat (Royal, per exemple )
  • 2 Culleradetes de canyella en pols
  • 86 cc Oli de gira-sol

Elaboració:

En un recipient batem amb un batedor de mà o elèctric els ous fins que ens quedin ben escumosos, seguidament afegim el sucre i seguim batent un minut més. Posem l'oli de gira-sol i tornem a batre fins a incorporar-lo bé a la barreja. Piquem la carabassa crua amb la picadora  fins que quedi ben fina i l'afegim a la mescla. Després hi posem la farina, el llevat i la canyella ben garbellada per evitar grumolls. Remenem bé i omplim els motllos tres quartes parts.

Escalfem el forn a 180 º C. Enfornem a mig forn durant uns 11 minuts.

Quan es refredin les magdalenes les traiem dels motllos.


1 comentario:

Anónimo dijo...

Franciscu, la carabassa cuita o crua? Petonets. Maria Rosa