Feia ple de dies que anava donant voltes al cap de fer una empanada farcida, el que passa és que la mandra de fer la pasta em feia enrere. Això no podia ser i aquesta mateixa tarda, després d'anar a fer la compra setmanal m'hi he posat. M'he endut dues làmines de pasta de full i una safata de carn picada de vedella.
Dit i fet... en poc més de trenta minuts l'he tingut al forn. Haver pensat en comprar la pasta preparada a l'hipermercat ha estat genial !!.
De seguida us en faig cinc cèntims.
Dit i fet... en poc més de trenta minuts l'he tingut al forn. Haver pensat en comprar la pasta preparada a l'hipermercat ha estat genial !!.
De seguida us en faig cinc cèntims.
Ingredients:
- 2 Làmines rodones de pasta de full fresca
- 400 g Carn picada de vedella
- 1 Ceba petita
- 1 Pebrot verd petit
- 1 Ou dur ratllat
- Tomàquet fregit
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 Rovell d'ou batut
- Opcional: Herbes ( orenga, provençals, etc )
Elaboració:
Tallem i piquem finament el pebrot verd i la ceba, en una paella posem un rajolí generós d'oli i fregim durant uns minuts el pebrot i la ceba, seguidament afegim la carn picada que haurem salat prèviament. Quan comenci a coure's afegim unes 5 a 6 cullerades de tomàquet fregit i deixem fer xup-xup un parell de minuts. Per acabar incorporem l'ou dur ratllat. Si ho desitgem afegim un polsim d'herbes aromàtiques i parem el foc. Deixem refredar.
Ara posem una làmina de pasta de full sobre un paper de forn i sobre una safata d'enfornar. Farcim amb la carn de vedella i tapem amb la segona làmina sobre la carn. Finalment amb una forquilla marquem les vores de la pasta per poder unir les dues peces. Pintem la tapa amb el rovell d'ou batut.
És important que feu un foradet al centre de la pasta per deixar escapar el vapor que es genera dins del forn. Si no ho feu possiblement la pasta es bufarà i es pot trencar.
Enfornem a 210º C durant uns 20 minuts amb el turbo posat .
Deixeu refredar i nyam-nyam!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario