cerca

sábado, 4 de febrero de 2012

Pizza de xoriço picant amb pebrot

Els divendres toca pizza!!!!. Avui m'he animat i n'he fet tres, una de tres formatges, una de tonyina i la de xoriço amb pebrot. De fet, vaig descobrir fa un temps que el xoriço barrejat amb pebrot verd i ceba caramelitzada és una combinació que a casa ens agrada molt. 

Ingredients

  • 320 gr de masa de pizza
  • Tomàquet fregit
  • Xoriço picant 
  • 1/2 pebrot verd 
  • Pebrot vermell en conserva
  • Ceba caramelitzada
  • Olives ( verdes o negres )
  • Formatge mozzarela
  • Orenga

Elaboració


Estirem la massa, posem el tomàquet i l'orenga o les herbes que ens agradin. Extenem una capa de formatge mozarela i al damunt posem el xoriço picadet, el pebrot verd tallat a rodanxes i la ceba caramelitzada. Afegim les olives tallades per la meitat i coronem la pizza amb una mica de pebrot vermell en conserva.
Enfornem a 250º C durant uns 5 minuts 

* La ceba caramelitzada la faig tallada en juliana, amb sucre i una mica d'aigua a la paella, a foc lent fins que sigui ben toba,


No hay comentarios: