Ingredients
- 480 gr. farina
- 260 cc aigua
- 5 gr. llevat fresc marca Levital
- 10gr. sal
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- sucre
- anís del Mono
Elaboració
Jo faig servir la panificadora Moulinex per fer la massa utiltzant el programa número 11, que es fa servir per pastar la pizza. Us ho dic per poder estalviar feina, encara que no cal tenir panificadora per pastar la massa. Seguim els mateixos passos que he descrit per fer els pans "prenyats". Un cop hagi reposat la massa la tallem en bocins i amb un corró aplanem la pasta ben prima i l'extenem sobre el marbre en forma d'òval en peces de 40 cm de llarg i 12 cm d'ample . Posem la pasta sobre paper de forn en una safata d'enfornar.
Posem el sucre sobre la pasta estirada i reguem amb anís del Mono, finalment repartim els pinyons per sobre.
Escalfem els forn a 180 ºC. Enfornem la coca durant 10 minuts al forn vigilant que no es cremi. Un cop sigui fora del forn mullem les coques una mica amb anís del Mono i deixem que es refredi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario