En plena temporada de calçots que millor assaborir una deliciosa pizza farcida d'aquesta ceba tendra.
Us explicaré com coure-les prèviament sense necesitat de fer un bon foc, que és la forma tradicional com s'escaliva aquesta verdura que tant està de moda els últims anys.
Ingredients:
- 12 a 15 calçots
- 230 g. massa de pizza
- salsa romesco ( comprada al súper marca Ferrer )
- Formatge parmesà ratllat
Elaboració:
Primerament es netegen els calçots. Treiem les arrels i la primera capa de la ceba, així evitem que tinguin terra. Seguidament estirem els calçots a la reixeta del forn i posem una plata sota del forn forrada amb paper d'alumini. Engeguem el forn a 200º C amb calor de sola i grill i els couem durant uns 30 minuts. Treure'ls del forn quan els calçots comencen a fer suc.
Els deixem refredar.
Escampem a la base de la pizza la salsa romesco i tot seguit els calçots. Posem formatge parmesà o el formatge que més us agradi i directe al forn durant uns minuts fins que veiem que la pizza sigui ben cuita.
No hay comentarios:
Publicar un comentario