cerca

sábado, 22 de marzo de 2014

Pizza de calçots

En plena temporada de calçots que millor assaborir una deliciosa pizza farcida d'aquesta ceba tendra. 
Us explicaré com coure-les prèviament sense necesitat de fer un bon foc, que és  la forma tradicional com s'escaliva aquesta verdura que  tant està de moda els últims anys.








Ingredients:

  • 12 a 15 calçots
  • 230 g. massa de pizza
  • salsa romesco ( comprada al súper marca Ferrer )
  • Formatge parmesà ratllat
Elaboració:

Primerament es netegen els calçots. Treiem les arrels i la primera capa de la ceba, així evitem que tinguin terra. Seguidament estirem els calçots a la reixeta del forn i posem una plata sota del forn forrada amb paper d'alumini. Engeguem el forn a 200º C amb calor de sola i grill i els couem durant uns 30 minuts. Treure'ls del forn  quan els calçots comencen a fer suc.
Els deixem refredar.

Escampem a la base de la pizza la salsa romesco i tot seguit  els calçots.  Posem formatge parmesà o el formatge que més us agradi  i directe al forn durant uns minuts fins que veiem que la pizza  sigui ben cuita.

Està per llepar-se els dits!!!






No hay comentarios: