Ingredients:
- 1 iogurt de llimona
- 4 ous
- 4 mesures del iogurt de farina de rebosteria
- 1 mesura del iogur d'oli d'oliva
- 1 sobre de llevat de rebosteria
- 2 mesures del iogurt de sucre
- 1 pela de llimona ratllada
- 1 rajet d'aroma de vainilla
- 3 culleradetes de cacau pur en pols
- 50 cc de rom
- 2 pomes petites
Elaboració:
En un bol batem els ous amb unes baretes, afegim el iogurt de llimona, la pela de llimona picada i el sucre, seguim batent, posem un rajet d'aroma de vainilla, el rom i l'oli d'oliva. Garbelem la farina i el llevat i ho afegim al bol amb els altres ingredients. Una vegada està tot ben integrat separem la massa en dues parts. A una de les parts li afegim el cacau en pols. Amb una forquilla anem integrant el cacau a la massa.
En un motllo de plum cake que prèviament haurem untat amb mantega i farina anirem posant una capa de la massa i una altre a sobre amb la massa de xocolata fins que esgotem ambdues masses.
Rematem per sobre de la massa amb trocets de poma.
Esclafem el forn a 100 graus . Una vegada estigui calent enfornem durant 1 hora a 175 graus amb calor de sola. Els últims 5 minuts engeguem el ventilador per coure la part de sobre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario