Ingredients: ( per a 4/5 persones)
- 1,5 l llet sencera ( si és fresca millor )
- 115 g arròs comú.
- 90 g sucre morè o bé blanc refinat.
- 1 pela de llimona.
- canyella en pols o en forma de canó.
- aroma de vainilla ( Vahiné ), opcional.
Elaboració:
En una cassola posem a bullir la llet, si teniu possibilitat de trobar-ne de fresca millor. Afegim la pela de la llimona, l'essència de vainilla, la canyella i l'arròs. Anem remenant amb el foc suau per tal que no se us enganxi. Quan trobeu que l'arròs té una consistència tova afegiu el sucre i seguiu remenant. Aquest procés durà aproximadament uns 35 a 40 minuts, depenent sempre del tipus d'arròs. Quan estigui fet l'aboqueu en petits bols o gotets de ceràmica.
Finalment si voleu empolsineu amb una mica de canyella en pols per sobre.
Aneu en compte que no us vessi la llet al principi de la cocció per una distracció, sinó haureu de treballar per deixar nets ells focs o la vitro.... sobre tot remeneu contínuament.
No hay comentarios:
Publicar un comentario