cerca

domingo, 27 de octubre de 2013

Magdalenes de carabassa, xocolata, gingebre, canyella i nou moscada

La carabassa és la reina de la tardor, malgrat que meteorològicament enguany sembli l'estiu. Rica en fòsfor i calci es pot preparar de qualsevol forma. Aquestes magdalenes que us presento tenen un cert exotisme ja que es barregen diferents espècies com ara la canyella, la nou moscada i el gingebre que embolcallen una amalgama de sabors ben diferents.


Ingredients:
  • 500 g polpa de carabassa cuita 
  • 400 g farina de rebosteria 
  • 1 sobre de llevat tipus Royal
  • 4 ous
  • 150 g sucre
  • 160 cc. d'oli d'oliva
  • 90 cc. llet sencera
  • 1 pessic de sal
  • 2 culleradetes  de gingebre en pols
  • 1 culleradeta  de canyella
  • 1/2 culleradeta de nou moscada en pols
  • xocolata en gotes marca Vahiné

Elaboració

Pelem i tallem la carabassa a trossets i la fem coure amb en un recipient amb aigua durant uns 20 minuts. Un cop cuita la traiem del foc i escorrem bé l'aigua amb una forquilla fins que quedi aspecte de puré. Posem la carabassa en un recipient juntament amb el sucre, passem el minipímer per la carabassa  fins que no hi hagin grumolls. Incorporem seguidament la llet, després l'oli i la sal, remenem. Batem els ous en un altre recipient  i els barregem amb el puré de carbassa la llet i l'oli. Ens quedarà una pasta líquida. Ara hi posem la farina i el llevat ben garbellats incorporant-ho a la pasta líquida de color carabassa i remenem. Finalment posem les espècies ( gingebre, canyella i nou moscada ) dins i remenem per tal que quedi tot ben integrat.

Omplim els motllos de les magdalenes uns 2/3 i adornem amb gotes de xocolata si voleu.

Encenem el forn a 200 graus i enfornem les magdalenes uns 15 minuts fins que ens quedin cuites .
Com en altres receptes he fet servir motllos de silicona.



No hay comentarios: