Passo a descriure com les vaig fer.
Ingredients: ( surten unes 20-22 magdalenes)
- 4 ous
- 260 g sucre
- 90 cc llet sencera
- Aroma líquida de vainilla ( de la marca Vahiné per exemple)
- 100 cc d'oli d'oliva
- 320 g farina de rebosteria
- 8 g de llevat ( Royal per exemple)
- La pell d'una llimona ratllada
- Un polsim de sal
- 100 cc d'anís del Mono
- Melmelada de maduixa
Elaboració:
Posem els 4 ous en una batedora elèctrica i batem uns 10 minuts a velocitat alta ( ho podem fer a mà amb una batedora manual ) Afegim el sucre durant els primers 5 minuts. Quan finalitzin els 10 minuts tindrem els ous ben batuts i amb una textura esponjosa. Seguidament incorporem la pell de la llimona ratllada, l'aroma de vainilla ( un rajolinet ), la llet sencera ( tot això batent a velocitat mitjana ). Finalment aboquem l'oli d'oliva en forma de fil, vull dir, no posar-ho tot de cop mentre es va batent. Per últim hi barrejarem l'anís del Mono i el polsim de sal.
Garbellem la farina i el llevat i l'afegim a la barreja líquida.
Posem a la nevera durant almenys 1 hora. Això farà que les magdalenes pugin amb més energia.
Omplirem els motllos tres quartes parts, recordeu que els motllos poden ser de silicona o bé de paper.
Afegim una mica de melmelada de maduixa dins de cada motllo.
Abans d'entrar a coure les magdalenes, si ho desitgeu, podeu posar un polsim de sucre sobre cada una d'elles.
Escalfem el forn a 200º, quan estigui a punt baixarem el termòstat i enfornarem les magdalenes a 180º durant uns 20 minuts amb calor de sola i turbo.
Els últims 3 minuts posarem el grill i daurarem les magdalenes.
Un cop cuites deixeu refredar sobre una reixeta.
3 comentarios:
Quina bona pinta! Nyam nyam!!! :)
merci!!!petonets!!!!!
.....ummmmmmmmmm ja hi foteria caixalada!
Publicar un comentario