cerca

lunes, 26 de noviembre de 2012

Magdalenes amb melmelada de maduixa aromatitzades amb Anís del Mono

Som a la tardor i s'acosten dies de fred intens... i a qui no i li ve de gust de gust fer unes senzilles magdalenes per berenar o esmorzar? L'altre dia anava pensant de com fer la combinació d'una conserva de fruita, en aquest cas una melmelada de maduixa i afegir una mica d'anís, tot això embolcallat pel cos d'una magdalena. Doncs bé, pel meu gust van quedar d'allò més bo. Això si, us ha d'agradar l'anís. Tan se val, si no us agrada no n'hi poseu, però el resultat final amb anís us asseguro que és excel·lent.
Passo a descriure com les vaig fer.






Ingredients:  ( surten unes 20-22 magdalenes)

  • 4 ous
  • 260 g sucre 
  • 90 cc llet sencera
  • Aroma líquida de vainilla ( de la marca Vahiné per exemple)
  • 100 cc d'oli d'oliva
  • 320 g farina de rebosteria
  • 8 g de llevat ( Royal per exemple)
  • La pell d'una llimona ratllada
  • Un polsim de sal
  • 100 cc d'anís del Mono
  • Melmelada de maduixa

Elaboració:

Posem els 4 ous en una batedora elèctrica i batem uns 10 minuts a velocitat alta ( ho podem fer a mà amb una batedora manual ) Afegim el sucre durant els primers 5 minuts. Quan finalitzin els 10 minuts tindrem els ous ben batuts i amb una textura esponjosa. Seguidament incorporem la pell de la llimona ratllada, l'aroma de vainilla ( un rajolinet ), la llet sencera ( tot això batent a velocitat mitjana ). Finalment aboquem l'oli d'oliva en forma de fil, vull dir, no posar-ho tot de cop mentre es va batent. Per últim hi barrejarem l'anís del Mono i el polsim de sal.
Garbellem la farina i el llevat i l'afegim a la barreja líquida.
Posem a la nevera durant almenys 1 hora. Això farà que les magdalenes pugin amb més energia.
Omplirem els motllos tres quartes parts, recordeu que els motllos  poden ser de silicona o bé de  paper.
Afegim una mica de melmelada de maduixa dins de cada motllo.
Abans d'entrar a coure les magdalenes, si ho desitgeu, podeu posar un polsim de sucre sobre cada una d'elles.
Escalfem el forn a 200º,  quan estigui a punt baixarem el termòstat i enfornarem les magdalenes a 180º durant uns 20 minuts amb calor de sola i turbo.
Els últims 3 minuts posarem el grill i daurarem les magdalenes.
Un cop cuites deixeu refredar sobre una reixeta.






3 comentarios:

Zaida Sánchez dijo...

Quina bona pinta! Nyam nyam!!! :)

Frankbread dijo...

merci!!!petonets!!!!!

Marosa dijo...

.....ummmmmmmmmm ja hi foteria caixalada!