Han passat molts dies des de vaig escriure l'última recepta, les vacances de Setmana Santa han aparegut i m'han servit per fer un "reset", agafar forces i demà tornar a la feina.
Avui us porto una recepta que vaig trobar fa uns dies per la xarxa que em va cridar força l'atenció. Es tracta d'un plum cake elaborat amb taronja i festucs. Curiós no??. El resultat final és fantàstic, un pastís aromatitzat amb taronja en el que s'hi barreja el gust del festuc lleugerament salat... Us animo a fer-lo!!!!
Ingredients
- 5 ous.
- 200 gr. sucre.
- 300 gr. farina de rebosteria.
- 3/4 parts d'un sobre de llevat de pastisseria tipus Royal.
- 250 cc.d'oli d'oliva.
- Suc d'una taronja.
- La pela d'un taronja ratllada.
- Un grapat festucs trinxats.
També hi podeu afegir una mica de xocolata i si voleu notar un gust més potent de taronja us recomano que poseu una mica de melmelada de taronja dins la barreja.
Elaboració
Batem els ous en un bol o bé ho fem amb la batedora, als pocs minuts, tres aproximadament, afegim el sucre, tornem a batre. Posem la pela de taronja ratllada, el suc de la taronja i l'oli afegit poc a poc. Tornem a batre. Garbellem la farina i el llevat i ho incorporem als líquids. Posem els festucs dins la massa i en reservem uns quants per escampar per sobre.
Untem un motllo de plum cake amb mantega i una mica de farina per tal que no se'ns enganxi el pastís.
Enfornem a 170º C durant 40' aproximadament. Vigileu que no us quedi cru per dins punxant amb un estri punxegut.
Enfornem a 170º C durant 40' aproximadament. Vigileu que no us quedi cru per dins punxant amb un estri punxegut.
No hay comentarios:
Publicar un comentario