Ja hi torno.....que tossut ets amb les pizzes Francesc....
Bé tant se val!! avui he decidit publicar la recepta de l'última pizza que vaig cuinar fa un parell de dies. Es tracta d'una pizza de carabassó i pernil serrà. La combinació d'aquests dos senzills ingredients és molt bona, el pernil embolcalla la textura cremosa del carbassó desfet al forn, acompanyat de formatge mozzarella i parmesà per sobre el pernil.
Espero que us agradi!!
- 230 gr. de massa de pizza ( veure recepta massa de pizza del 26 de febrer )
- 2 carbassons pelats i tallats a rodanxes
- 110 gr. Pernil serrà picat
- Formatge mozzarella
- Tomàquet fregit
- Formatge parmesà ratllat
- Orenga
Elaboració:
Estirem la massa amb les mans sobre del marbre fins que ens quedi molt fina. Posem el tomàquet sobre la massa, l'orenga escampat per sobre i seguidament hi posem la mozarella.
Prèviament en una paella haurem daurat lleugerament dos carbassons ( no cal afegir-hi sal ja que el pernil conté sal). Una vegada els tenim daurats posem els carbassons damunt la mozzarella.
Piquem amb la picadora el pernil serrà i el posem damunt el carbassó. Ratllem el formatge parmesà i enfornem a 250 graus ( preferentment sobre una pedra d'enfornar ben calenta ) 5 minuts aproximadament.
Encara no us havia parlat de la pedra d'enfornar, però és una meravella, no té res a veure fer les pizzes i pans sobre la pedra que fer-ho sobre la llauna del forn. La ventatja d'emprar la pedra és que les pizzes queden més cruixents ja que la pedra absorbeix la humitat de la massa i també s'escalfa uniformement repartint la calor .Per contra cal escalfar el forn una mitja hora abans d'enfornar. Tant és, el resultat és immillorable.
Si en voleu comprar una la podeu trobar fàcilment a les botigues CASA i no arriben als 20 euros.
No hay comentarios:
Publicar un comentario