Coca de Pera
Fa un
cert temps que tenia ganes d’elaborar una coca de pera que sigués senzilla de
fer. Se’m va ocórrer del fer la clàssica
coca de iogurt amb pera natural en conserva. El resultat crec que ha estat molt
bo i és força fàcil de fer.Tot seguit us ho explico... i que vagi de gust!!!!!!
Ingredients
- 4 ous.
- 1 iogurt natural
- 1 mesura del recipient de
iogurt d'oli d’oliva.
- 1 ratllada de pela de llimona.
- 1 culleradeta d’essència de
vainilla
- Canyella en pols.
- 300 gr. de farina especial de rebosteria.
- 1/2 sobre de llevat de rebosteria
( Royal per exemple )
- 260 gr. de sucre.
- Peres al natural.
- Sucre morè
Elaboració
1. Batem els ous fins que quedin ben blancs i augmentin el volum. Aboquem
el sucre (Ho podem fer amb una batedora elèctrica, no túrmix ). Aquest pas és
molt important ja que la coca serà més esponjosa si batem bé els ous.
2. Afegim l'oli, la vainilla i la canyella.
3. Seguidament hi posem el iogurt i continuem batent
4. Finalment la ratllada
de llimona, i ho batem tot.
5. Garbellem la
farina i el llevat, tot seguit ho afegim a la barreja.
6. Aboquem la massa
en un motllo, preferiblement de silicona ( farà que sigui més fàcil poder desemmotllar).
7. Per últim posem
la pera tallada a sobre la massa.
8. Posem el sucre morè per sobre
9. Escalfem el forn
a 190ºC .
10. Enfornem a 180ºC amb l’opció turbo durant
25' i després daurem la part de dalt amb 5' més.
11. Punxem amb un
punxó o ganivet per saber si està cuit
12. Deixem refredar
sobre reixeta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario