cerca

jueves, 19 de enero de 2012


Coca de Pera

Fa un cert temps que tenia ganes d’elaborar una coca de pera que sigués senzilla de fer. Se’m va ocórrer del  fer la clàssica coca de iogurt amb pera natural en conserva. El resultat crec que ha estat molt bo i és força fàcil de fer.Tot seguit us ho explico... i que vagi de gust!!!!!!





Ingredients

  • 4 ous.
  • 1 iogurt natural
  • 1 mesura del recipient de iogurt d'oli d’oliva.
  • 1 ratllada de pela de llimona.
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • Canyella en pols.
  • 300 gr. de farina especial de rebosteria.
  • 1/2 sobre de llevat de rebosteria ( Royal per exemple )
  • 260 gr. de sucre.
  • Peres al natural.
  • Sucre morè

Elaboració

1.     Batem els ous fins que quedin ben blancs i augmentin el volum. Aboquem el sucre (Ho podem fer amb una batedora elèctrica, no túrmix ). Aquest pas és molt important ja que la coca serà més esponjosa si batem bé els ous.
2.     Afegim l'oli, la vainilla i la canyella.
3.     Seguidament hi posem el iogurt i continuem batent
4.     Finalment la ratllada de llimona, i ho batem tot.
5.     Garbellem la farina i el llevat, tot seguit ho afegim a la barreja.
6.    Aboquem la massa en un motllo, preferiblement de silicona ( farà que sigui més fàcil poder desemmotllar).
7.     Per últim posem la pera tallada a sobre la massa.
8.    Posem  el sucre morè per sobre
9.     Escalfem el forn a 190ºC.
10. Enfornem a 180ºC amb l’opció turbo durant 25' i després daurem la part de dalt amb 5' més.
11. Punxem amb un punxó o ganivet per saber si està cuit
12. Deixem refredar sobre reixeta.

No hay comentarios: