cerca

miércoles, 28 de diciembre de 2011

Arroç Indonesi

Fa dies que volia posar-vos al blog una recepta fàcil, ràpida  que ens permet menjar dos plats en un de sol. Aquest plat no és propi de casa nostra, sinó que es tracta d'una menja exòtica que el podem fer picant afegint les espècias que nosatres volguem o no. La base és l'arroç i el tall pot ser el pollastre o el porc, segons ens convingui. Que vagi de gust!!!!!!


Ingredients ( 5 persones )

  • 400 grams d'arroç preferiblement Thai
  • 200 grams de carn  pollastre o bé llom
  • 1 ceba gran  trinxada
  • 2 grans d'all picats
  • 1 pebrot vermell petit tallat a trocets
  • 6 cullerades de salsa de soja
  • jingebre en pols
  • pebre vermell picant ( opcional )
  • Harissa ( espècia magribina picant opcional)
  • curry
  • cúrcuma
  • oli
  • sal
Elaboració

  1. Coure l'arroç amb força aigua fins que estigui "al dente", seguidament el pasem per aigua freda i reservem.
  2. Tallem el pollastre o el llom a trocets i els fregim en una cassola amb oli.
  3. En la mateixa cassola fregim l'all la ceba i el pebrot vermell. No deixem que se'ns cremi, sinó que només agafi color.
  4. Incorporem l'arroç i barregem la carn amb l'all, la ceba i el pebrot vermell.
  5. Ara és el moment d'amarar tots els ingredients amb la salsa de soja i les espècias que hi volguem posar.
  6. Escalfem una mica i podem servir.

1 comentario:

Unknown dijo...

Avui anem a provar de fer l'arròs indonesi, esperem què ens surti tant bo com a tu, o almenys una mica!!