cerca

domingo, 14 de julio de 2013

Penne Rigate amb gambetes i xampinyons

Els dissabtes a casa toca fer macarrons, en aquesta ocasió he cuinat uns penne rigate de la marca italiana Barilla. Aquest tipus de macarró és estriat això fa que sigui fàcil que s'hi enganxi la salsa  i retenir els condiments. Els ingredients d'aquest plat no s'han de cuinar gaire per gaudir del seu sabor.




Ingredients: (3 persones)
  • 320 g Penne rigate Barilla
  • 400 g  gambetes pelades
  • 4 xampinyons de tamany gran
  • 2 alls grans
  • Formatge parmesà 
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
Elaboració:

Posem  bullir un olla amb aigua, amb una  mica de sal a dins. Quan bulli hi aboquem la pasta. El macarró ha de bullir uns 11 minuts fins que estigui "al dente", Reservem la pasta. Posem un paella al foc amb oli. Quan estigui l'oli calent fiquem els alls ben picadets i quan s'hagin enrossit lleugerament hi afegim les gambetes i les passem uns 2 minuts. Quan estiguin cuites, a la  mateixa paella posem els xampinyons , que haurem laminat i salat prèviament. Els fregim uns 3 minuts. Finalment posem els penne i les gambes  dins la paella i remenem durant uns segons per integrar-hi bé tots els ingredients. 
Emplatem, empolsinem amb pebre negre. Ratllem  sobre els macarrons  un formatge que vosaltres volgueu, com per exemple, formatge parmesà, pecorino romano o grana padano. 
Servir de seguida.




No hay comentarios: