cerca

martes, 23 de julio de 2013

Magdalenes farcides amb formatge blau i nous

Avui m'he decidit a elaborar una recepta que vaig  veure temps enrere  al blog de l'Eva de Ma Petite Boulangerie. Es tracta d'unes magdalenes que barregen els sabors dolç i salat.

Animeu-vos són molt fàcils de fer.





Preparació per a 6 magdalenes.

Ingredients:

  • 1ou de tamany gran
  • 100 g sucre
  • 30 cc llet
  • 100 cc d'oli d'oliva
  • 105 g farina de rebosteria
  • 4 g llevat de rebosteria
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 50 g de formatge blau ( pot ser de qualsevol tipus )
  • 12 nous

Elaboració:

Posem en un bol l'ou sencer i el batem amb una batedora de varilles fins que quedi ben blanc, seguidament afegim el sucre i tornem a batre fins que estigui el sucre ben barrejat. Posem la llet i l'oli i tornem a barrejar amb el batedor de varilles. Podeu fer-ho també amb un batedor elèctric si en teniu o bé amb un robot de cuina. Finalment afegim la sal, la farina i el llevat ben garbellat. 
Deixem la barreja a la nevera com a mínim una hora.
Desfem el formatge i trenquem les nous. Incorporem aquests dos ingredients a la barreja inicial. Omplim tres quartes parts dels motllos de magdalenes.
Preescalfem el forn a 210 graus i enfornem les magdalenes entre 17 i 19 minuts amb l'opció de calor de sota i ventilador. Els dos últims minuts daurem una mica les magdalenes si no han quedat prou torrades.



No hay comentarios: