cerca

lunes, 3 de junio de 2013

Amanida d'espàrrecs, salmó fumat amb mango i papaia

Ha començat l'estiuet i ja ve de gust assaborir una bona amanida. És cert que les amanides se'n poden menjar durant tot l'any, però convindreu amb mi que atrauen més durant l'estiu.  Fa uns dies remenant receptes per internet en vaig trobar una força interessant, publicada a l'espai de cuina del web del Corte Inglés. He fet uns canvis vers la recepta original eliminant el pebrot groc per papaia i he incorporat el pebrot vermell escalivat. Tampoc he afegit el cibulet de la recepta original. A casa ens va agradar força. A més de refrescant és fàcil de fer.





Ingredients: ( per a 4 persones )

  • 16 espàrrecs de Navarra ( en pot de vidre )
  • 16 talls de salmó fumat 
  • 1 mango madur
  • 1 papaia madura
  • Ceba  
  • Oli d'oliva Verge Extra
  • Vinagre de Mòdena
  • Un pessic de sal
Elaboració:

Posem els espàrrecs ben escorreguts sobre un plat ( si cal eixugueu l'excés d'aigua amb paper absorbent de cuina ) la recepta original fa servir espàrrecs sense coure. Embolcallem els espàrrecs amb els talls de salmó. Prèviament haurem tallat el mango i la papaia a daus ben petits que repartirem sobre els espàrrecs. La ceba  la talarem en  làmies  fines, recomano no posar-ne gaire per tal que no predomini  massa el gust a ceba. Posem unes tiretes de pebrot vermell que haurem escalivat amb anterioritat.
Farem una vinagreta amb tres parts d'oli d'oliva, dues de vinagre i un pessic de sal. 

No hay comentarios: