Ingredients:
- 2 albergínies grans
- 1 cullerada de tahina o pasta de sèsam
- 1 llimona escorreguda
- 2 dents petites d'all
- 1 pessic de comí
- oli d'oliva
- pa de pita ( opcional )

Elaboració:
Escalivar sobre flama viva les albergínies fins que la pell estigui cremada. També ho podeu fer al forn durant una hora aproximadament ( tot depèn del forn ). Un cop escalivades deixem que es refredin i les pelem, les trinxem amb les mans i les barregem amb l'all picat, la tahina o pasta de sèsam ( es pot comprar a qualsevol botiga de productes naturals, herboristeries i dietètiques ) i el suc de llimona. Afegiu un pessic de comí i finalment un bon raig d'oli d'oliva.
Podeu fer la presentació en un bol amb una mica de menta per decorar.
Servir acompanyat de pa de pita o bé palets de pa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario